Pikaopas parempaan seksiin – pelasta nuutunut parisuhdeseksi

29,00  sis. ALV 24%

Tämä käytännönläheinen seksiopas on pareille, jotka kaipaavat piristystä seksielämäänsä. Pikaopas parempaan seksiin –opas sisältää Intohimon huoltotestin, jonka avulla voitte kulkea kohti omanlaistanne, nautinnollista seksiä, jota itse haluatte. Opas avaa mm. naisen orgasmin salaisuuden, kertoo miksi seksi on parantavaa, paljastaa 16 tapaa harjoittaa seksiä ja seksuaalisuutta parisuhteessa. Oppaan seksikysely piirtää teille rajat ja kannustaa tulemaan pari pykälää vastaan, mikäli halut osoittautuvat eriparisiksi. Opas on PDF-julkaisu, jonka latauslinkin saat sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen.

Tuotetunnus (SKU): 109 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Pikaopas parempaan seksiin – pelasta nuutunut parisuhdeseksi

Tämä käytännönläheinen seksiopas on pareille, jotka kaipaavat piristystä seksielämäänsä. Pikaopas parempaan seksiin –opas sisältää Intohimon huoltotestin, jonka avulla voitte kulkea kohti omanlaistanne, nautinnollista seksiä, jota itse haluatte. Opas avaa mm. naisen orgasmin salaisuuden, kertoo miksi seksi on parantavaa, paljastaa 16 tapaa harjoittaa seksiä ja seksuaalisuutta parisuhteessa. Oppaan seksikysely piirtää teille rajat ja kannustaa tulemaan pari pykälää vastaan, mikäli halut osoittautuvat eriparisiksi.

Hyvä, luottamuksellinen, kommunikaatioyhteys edistää parhaiten myös hyvää seksielämää.

Toisen seksimieltymykset saattavat aiheuttaa kumppanissa hämmennystä. Jos seksi on mennyt kaavamaiseksi, johtuu se usein siitä, ettemme ole antaneet itsellemmekään lupaa
ajatella seksiä hieman avaramielisemmin.

Ajatukset saavat olla villejä. Ilman villejä ideoita koko maailma olisi jäänyt ilman maanviljelystä, löytöretkiä, pilvenpiirtäjiä ja seksileluja. Ilman villejä ideoita parisuhde olisi kuin kuiva aavikko. Ajatuksissamme voimme tehdä mitä vain, mutta siitä on vielä pitkä matka käytäntöön. Toisinaan on hyvä niinkin.

Olkaa rohkeita ajatuksissanne.