Kaikki palvelumme parantavat ihmisten välistä kanssakäymistä. Oppimme ovat sovellettavissa niin liike-elämässä, kuin rakkaudessakin. Tarjoamillamme keinoilla voitte muuttaa omaa toimintaanne palvelemaan etujanne. Opettelemme pois huonoista tavoista ja vahvistamme hyvää tuovia tapoja.

Parisuhde- ja seksuaalisuus

– Etäterapia

Nopea ajanvaraus ja ammattitaitoinen palvelu, joka on aidosti teidän puolellanne

Parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen liittyvät solmut ovat hyvin arkaluontoisia asioita, joten olemme ottaneet huomioon erityisesti sinun tietoturvasi palveluissamme.

Intohimohuoltamo tarjoaa ratkaisukeskeistä terapiaa, niin yksilöille, kuin pareillekin kaikkiin parisuhteen ja seksuaalisuuden ongelmiin. Usein jo ensimmäisen käyntikerran jälkeen melkoinen painolasti on pudonnut asiakkaidemme harteilta – jo pelkästään sillä ajatuksella, että ongelmille voi tehdä jotain.

Ratkaisukeskeisessä terapiassa saamme keskimäärin 1-5 käyntikerralla ratkaistua ongelman, jonka vuoksi vastaanotollemme on tultu. Tarjoamme erityisesti luotettavaa etävastaanottoa, joten myös syrjäisimmistä sijainneista pääset mukavasti vastaanotollemme.

3 PÄIVÄN

PARISUHDEHAASTE!

Parisuhdekurssi

– Parempi kommunikaatio välillenne!

Suosittu parisuhdekurssimme on muuttanut elämiä

Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssilla lopetetaan ongelmissa vellominen ja ratkaistaan parisuhteen ongelmat positiivisuuden kautta. Parisuhdekurssi on verkkokurssi ja jo nyt se on auttanut lukuisia pareja parempaan yhteyteen.

Kurssilla opetellaan pois vanhoista toimintamalleista, jotka eivät toimi. Vanhat tavat ja tottumukset, jotka tuottavat negatiivisuutta pyritään jättämään pois parisuhteen kommunikaatiosta. Kurssi tarjoaa tilalle uusia tapoja ja toimintamalleja, jotka luovat positiivisen, itseään ruokkivan, kehän.

Pikaopas parempaan seksiin

Lisää suhteesi kuumaa huumaa!

Pikaopas parempaan seksiin pelastaa nuutuneemmankin parisuhdeseksin. Pikaopas parempaan seksiin on käytännönläheinen harjoituskirja omien mieltymysten pohtimiseen ja keskustelun avaamiseen.

Tämä opas on pareille, jotka kaipaavat piristystä seksielämäänsä. Pikaopas parempaan seksiin –opas sisältää Intohimon huoltotestin, jonka avulla voitte kulkea kohti omanlaistanne, nautinnollista seksiä, jota itse haluatte. Opas avaa mm. naisen orgasmin salaisuuden, kertoo miksi seksi on parantavaa, paljastaa 16 tapaa harjoittaa seksiä ja seksuaalisuutta parisuhteessa. Oppaan seksikysely piirtää teille rajat ja kannustaa tulemaan pari pykälää kumppanin haluja kohti, mikäli halut osoittautuvat eriparisiksi.