Clarissa Ekström

18.8.2021 | Clarissa Ekström

Hei! Minä olen Clarissa ja olen Intohimohuoltamon uusi harjoittelija! Tulen kirjoittamaan tänne blogiin aiheista, joita koen kiinnostavaksi ja josta uskon, että voi olla monelle hyödyksi. Blogitekstit käsittelevät esimerkiksi parisuhteisiin liittyviä huolenaiheita tai teemoja ja mahdollisia ratkaisuja.

Omana haaveenani on tehdä työtä, jossa pystyy aidosti vaikuttamaan ja auttamaan ihmisiä ja sen takia olenkin päätynyt opiskelemaan sosiaalipsykologiaa, psykologiaa ja seksologiaa. Koen, että seksuaaliterveys on hyvin tärkeä ja iso osa ihmisen elämää, mutta joka ei ole päässyt tarpeeksi kuuluviin. Tämän takia hain seksuaalineuvojakoulutukseen, jonka aloitin tammikuussa 2021.

Miksi seksuaalineuvojaksi? Kuten mainitsin, koen seksuaaliterveyden hyvin tärkeäksi osaksi ihmisen hyvinvointia. Pohtiessani ja oppiessani omasta polustani, koen, että erityisesti tältä osa-alueelta minulta puuttui paljon tietoa ja tukea, jota olisin kaivannut. Haluan nyt olla se tuki ja (tiedon antaja) muille, mitä itse kaipasin. 

Toivon pääseväni luomaan yhteiskuntaa, jossa henkinen hyvinvointi ja seksuaaliterveys ovat isossa roolissa kaikilla osa-alueilla, ja jossa kaikki ihmiset hyväksytään sellaisina, kun he ovat.

Heräsikö ajatuksia? Kerro se meille!

2 + 14 =