Irti surusta 1, Syyllisyys - Särkyneiden sydänten klubi

Mitä mindfulness on ja mitä se ei ole?

27.8.2021 | Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi Jonna Närhi

Mindfulnessilla ei ole varsinaista vakiintunutta suomennosta. Tämä usein johtaa harhaan, sillä englanninkielisestä nimityksestä saa helposti vähän turhan fiinin kuvan. Mindfulnessin voisi suomentaa tietoiseksi läsnäoloksi ja se on täysin opeteltavissa oleva taito.

Mindfulness on hyväksyvää (ei-tuomitsevaa) tietoisuutta tästä hetkestä. Läsnäoloa. Yksinkertaista, mutta samalla haastavaa, koska nykymaailma ei näitä taitoja juurikaan opeta. Ainaisessa kiireessä ja infoähkyssä on hyvä opetella pysähtymään hetkeen ja huomaamaan tuntemukset omassa itsessään.

Läsnäolotaidot auttavat meitä nauttimaan hetkestä ja hyväksymään omat tuntemuksemme. Sitä kautta voimme oppia paremmin hallitsemaan omaa elämäämme.

Tervetuloa mukaan ilmaiseen valmennukseen, jossa opettelemme arkipäivään sopivaa mindfulnessia. Tämä varttitunti voi olla käännekohta omassa elämässäsi. Ilmoittautumislomakkeen löydät alta.

ILMAINEN VALMENNUS:

Arkipäivän mindfulnessia vartissa!

Painaako arki päälle? Tule oivaltamaan helpot keinot lievittää stressiä käytännön tietoisuustaidoilla. Tämä sopii myös sinulle, joka et tiedä mitä mindfulness on!

Tule mukaan perjantaina 10.9.2021, klo 10:00 noin 15 minuutin valmennukseen. Ilmoittautumalla mukaan saat linkin tapahtumaan sähköpostiisi (vaikka et ehtisi osallistua webinaariin, niin kaikki ilmoittautuneet saavat linkin tallenteeseen jälkikäteen).

Täyttämällä tietosi hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Sähköpostilistaltamme voit poistua koska tahansa.

Heräsikö ajatuksia? Kerro se meille!

12 + 6 =